Közlekedéstervezés és modellezés

A közlekedési projektekről szóló döntésekhez megbízható vizsgálatokra, korszerű elemzési eszközökre van szükség, megbízható módszertanba ágyazva. A TRENECON a közlekedéstervezés területén teljeskörűen biztosítja ezt a speciális szaktudást. Megbízóink köre az önkormányzatoktól és kormányzati intézményektől az állami tulajdonú közlekedési szervezetekig terjed. Ügyfeleinknek a stratégiai kérdésektől a projekt- tervezési feladatokig megbízható támogatást nyújtunk a szakmai döntésekhez.

Munkatársaink között egyaránt megtalálhatók várostervezők, közgazdászok, közlekedési infrastruktúra-tervező mérnökök, üzemeltetési szakértők, jogászok. Tevékenységeinkben a legkorszerűbb eszközöket és módszereket használjuk, többek között a közlekedési modellezéshez, a közösségi közlekedés előnyben részesítéséhez, vagy éppen a balesetelemzéshez. Ugyancsak fontosnak tartjuk az eredmények átfogó, közérthető bemutatását, megjelenítését. A sikeres projektek egyik kulcsa az érintettek bevonása a döntésekbe, ami egyben azok megalapozottságát és elfogadottságát is biztosítja.

Szolgáltatásaink:

Közlekedési hálózatok és mobilitás-tervezés
Forgalomszabályozás és forgalomtechnikai tervezés
Közlekedési modellezés, forgalomáramlás szimuláció
Útdíj és dugódíj vizsgálatok
Kerékpáros és gyalogos közlekedés tervezés, elemzés
Közlekedéssel összefüggő környezetvédelem és klímaváltozás hatásvizsgálatok
Parkolásszabályozás és tervezés
Forgalombiztonság, közúti biztonsági audit
Közlekedési építmények szakértéseCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu