Közösségi közlekedés

A közösségi közlekedés helyzetbe hozása, fejlesztése nélkülözhetetlen feltétele és eszköze a mobilitási egyensúly megtartásának, a fenntartható térség, illetve települési életminőség megteremtésének. A TRENECON-nál régi hagyományai vannak a legkorszerűbb közösségi közlekedési rendszerek és megoldások tervezésének, az utasbarát, hatékony és minőségi szolgáltatást nyújtó tömegközlekedés gondolatának. A közösségi közlekedés folyamatai és megoldásai során, mind tanácsadással mind tervezéssel nyújtunk több szinten is értéket nem csupán az ellátásért felelős szervezeteknek hanem a szolgáltatóknak is.

Nevünkhöz olyan sikeres városi beruházások kötődnek, mint például a szegedi, debreceni vagy a miskolci villamoshálózat megújulása, a budapesti 1-es, 3-as villamosok rekonstrukciójának és fejlesztésének előkészítése, vagy a Rákoskeresztúri buszfolyosó, amely összefüggő rendszerként gyorsítja a főváros külterületéről a belváros felé haladó buszok közlekedését, előnyt biztosítva útvonaluk több csomópontjában is.

Szolgáltatásaink:

Pályázatírás, tanulmányok, stratégiai anyagok
Villamos, light rail, metro és vasúti hálózat
Közösségi közlekedési rendszerek tervezése
Buszkorridor, busz folyosó
Jelzőlámpás előnyben részesítés
Közlekedési építmények szakértése
Helyi és helyközi tömegközlekedés vizsgálata
Forgalmi és üzemi technológia vizsgálata
Különböző közlekedési eszközök integrációjaCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu