Módszertani anyagok készítése

A támogatást nyújtó szervezetek és a fejlesztéseket megvalósítók számára egyaránt fontos, hogy a projektek előkészítése olyan kritériumok mentén történjen, amelyek egységesen segítik a fejlesztési elképzelések kidolgozási lépéseit, a megfelelési követelmények teljesítését (a célmeghatározástól a hatósági engedélyeztetésig), módszertani iránymutatásként szolgáljanak a műszaki megvalósíthatóság, finanszírozhatóság, társadalmi hasznosság vizsgálatához, egyúttal elősegítsék a különböző fejlesztések egységes támogathatósági értékelését, összehasonlíthatóságát.

Az Európai Uniós támogatási rendszerek szabályozása és módszertani előírásainak megismerésérére alapozva, a TRENECON folyamatosan közreműködik a támogató szervezetek, irányító hatóságok azon erőfeszítéseiben, hogy a fejlesztések előkészítéséhez a mindenkori szabályozásnak megfelelő, a felhasználók számára áttekinthető módszertani anyagok, pl. megvalósíthatósági tanulmány, költség-haszon-elemzés készítési, támogatási szabályok alkalmazására, intézményi megoldások kialakítására vonatkozó útmutatók álljanak rendelkezésre.

Szolgáltatásaink:

Módszertani útmutatók kidolgozása
Felhívások (pályázati kiírások) készítéséhez kapcsolódó szakértői tanácsadás
Projektértékelés
Oktatás, képzésCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu