vissza a projektekhez...

Az 1-es villamosvonal meghosszabbítása az Etele térig

A TRENECON által vezetett konzorcium BKK megbízására készítette el a fővárosi villamos- és trolibuszhálózati egységes fejlesztési koncepcióját. A konzorcium munkája a koncepció megállapításai szerint kiemelten fontos 1-es villamos Fehérvári út és Etele tér, Kelenföldi pályaudvar közötti szakaszának tervezésével folytatódott. A projektre elsőként részletes megvalósíthatósági tanulmány készült, amely a vonal műszaki paramétereit, a megállókat, az Etele út és környezetének kialakítását határozta meg. A végállomás elhelyezésére és kialakítására végül a Főváros által preferált változat került be az engedélyezési tervekbe.

Az engedélyezési tervek két szakaszra bontva készültek el 2015 év végén. A TRENECON a Tétényi út és az Etele tér közötti szakasz terveit készítette.

Az 1-es villamos új szakaszát 2019 júliusában adták át a forgalomnak
Cégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu