vissza a projektekhez...

Fővárosi Hulladékgazdálkodási Programok

A Főváros által KEOP támogatásból előkészített és megvalósított 3 hulladékgazdálkodással kapcsolatos projekt eredményeként korszerű, az EU-s irányelveknek is megfelelő hulladékgazdálkodási rendszer került kialakításra Budapest számára. A projektek előkészítése 2011-ben indult, megvalósításuk 2013 és 2015 között zajlott, a hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésének egy része szakaszolt projektként folytatódik a 2014-2020-as programozási időszakban.

A projektek keretében bevezetésre került a házhozmenő szelektív gyűjtés a főváros egész területén, melyhez gyűjtőjárművek és edényzet is beszerzésre került, illetve megkezdődött a hulladékgazdálkodási rendszer technológiájának környezetbarát irányba történő fejlesztése, bővítése új létesítmények megvalósításával, illetve eszközök beszerzésével (pl. utóválogató, logisztikai központ, lomdaráló, fémleválasztó, szemléletformáló központok, depóniagáz-hasznosító).

A TRENECON Kft. végezte el a több mint 10 milliárd forint összköltségű projekt előkészítési feladatait (részletes megvalósíthatósági tanulmány és költség-haszon elemzés készítése, pályázati dokumentáció összeállítása).

Cégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu