Területi Operatív Programok projektjeinek előkészítése

A fejlesztési koncepciók és stratégiák elkészítését követi a megvalósításukhoz szükséges lépések, a konkrét fejlesztési elképzelések egyedi előkészítése. A térségi és települési önkormányzatoknál a projekt előkészítő munka a lehetséges projektötletek gyűjtésével és azok bizonyos előre lefektetett (műszaki, hasznossági, pénzügyi) szempontok szerinti vizsgálatával, szűrésével kezdődik. A műszaki tervezés előtt célszerű elvégezni az egyedi projektek megalapozó vizsgálatát vagy megvalósíthatósági tanulmányban (MT) történő bemutatását elemzését, különös tekintettel arra, hogy a finanszírozási, támogatási rendszerek a megalapozó vizsgálatok, MT-k kidolgozottságát és támogatási követelményeknek való megfelelőségét kiemelten kezelik.

A térségi és települési önkormányzatoknak számos finanszírozási lehetőség rendelkezésre áll, amelyek közül legkedvezőbb és legjelentősebb fejlesztési forrást a Területi Operatív Programok kínálnak. A fejlesztési projektek előkészítési feladati gyakran összetettebbek annál, mint ahogy azok a támogatási felhívás első áttekintése alapján tűnnek.

Szolgáltatásaink:

Projektötletek előzetes vizsgálata
Projekttervek kidolgozása
Támogatási forráslehetőségek vizsgálata
Megalapozó vizsgálatok, háttértanulmányok, igény és szükségletfelmérések készítése
Megvalósíthatósági tanulmányok kidolgozása
Költség-haszon elemzések készítése
Üzleti és marketingtervek készítése
Pályázati dokumentációk, támogatási kérelmek összeállításaCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu