Vasút

A TRENECON egy évtizede jelen van a hazai vasúttervezési piacon. Magasan képzett mérnökeink elkötelezettek a vasúti hálózat és infrastruktúra fejlesztések hatékony, innovatív megoldásai iránt. Különös gondot fordítunk a jó együttműködésre megbízóinkkal, a projektekben érintett minden üzemeltetési ággal.

Az első lépés a megfelelő koncepció

A vasúti projektek előkészítésének egyik legfontosabb lépcsője a koncepcionális szinten rögzített tervezési program, az optimális paraméterek meghatározása, amely a személyforgalom és áruszállítás igényeinek valamint a vasúti üzemeltetés szükségleteinek helyes felmérésén alapul. A megvalósíthatósági tanulmányok készítése során a koncepcionális változatok elemzésére cégünk a legkorszerűbb modellezési és szimulációs módszereket és eszközöket alkalmazza, a stratégiai közlekedéstervezési modellektől a hálózati menetrendi vizsgálatokon keresztül a vasútüzemi forgalmi szimulációig.

Szakágak és egyéb területek

Az engedélyezési és kiviteli tervek készítésének kulcseleme a vasúti szakágak terveinek koordinációja. A házon belül rendelkezésre álló szaktervezői kompetenciák és tapasztalt projektmenedzserek segítik a projektek végrehajtását. Környezetvédelmi és közgazdász munkatársaink nemcsak az előkészítési és engedélyezési feladatokban, de a tervezési projektek további fázisaiban is közreműködnek.

Munkáink

A TRENECON munkái főként a hazai pályavasúti társaságok, a MÁV és a GYSEV számára készültek, de feladataink során közvetlen tapasztalatokat gyűjtöttünk a dán, a román, a szlovák és a szerb vasúti infrastruktúra tervezésében is.

Szolgáltatásaink:

Vasúti engedélyezési és kiviteli tervezés, tenderdokumentáció készítés
Vasútüzemi tervezés, forgalmi üzemi szimuláció
Menetrendi tervezés
Forgalmi modellezés, előrebecslés
Megvalósíthatósági tanulmányok, döntés-előkészítő tanulmánytervek
Úttervezés, forgalomszabályozás, előnyben részesítés
Költségbecslés
Utastájékoztatás, ITS
Pályázatírás, projekt előkészítésCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu