Villamos, light rail

A közösségi közlekedés előtérbe kerülésével a kötöttpályás eszközök is gyors fejlődésen mentek keresztül. A villamos, a gyorsvasút, a metró és a hagyományos vasút közötti határok egyre jobban elmosódnak, a rendszerek összekapcsolódnak, átjárhatóvá válnak. A technológiai fejlődés követi a megváltozott igényeket, új, innovatív rendszerek jönnek létre.

A TRENECON tanácsadó mérnökei élenjárnak a fejlett, korszerű elővárosi és városi kötöttpályás megoldások ismeretében és alkalmazásában. E tapasztalatainkra építve segítséget nyújtunk a fejlesztéseknél az ötletektől a megvalósításig, a hálózattervezés, az infrastruktúra valamint a szabályozási és irányítási feladatok tervezésében.

Infrastruktúra

Cégünk a városi villamosok fejlesztésének, az infrastruktúra korszerűsítésének területén a hazai tanácsadói piac egyik vezető szereplője. Tapasztalatainkat a budapesti, szegedi, debreceni és miskolci villamoshálózattal kapcsolatos megvalósíthatósági tanulmányok készítése során, különböző új vagy meglévő villamosvonal felújításának tervezésében illetve számos– tram-train és gyorsvasúti - infrastruktúra feladatban szereztük.

Járművek

A kötöttpályás járműpiac rugalmasan alkalmazkodik a megváltozott korszerű követelményekhez, a vasúti-, gyorsvasúti- és közúti villamos üzemek közötti átmenet igényeihez. Munkáinkban a járműrendszerek tekintetében is a legkorszerűbb ismeretek alkalmazásával törekszünk a legkedvezőbb megoldások elérésre.

Szolgáltatásaink:

Megvalósíthatósági tanulmányok, döntés-előkészítő tanulmánytervek
Közgazdasági és pénzügyi elemzések
Vasúti engedélyezési és kiviteli tervezés, tenderdokumentáció készítés
Vasútüzemi tervezés, forgalmi üzemi szimuláció
Menetrendi tervezés
Forgalmi modellezés, előrebecslés
Úttervezés, forgalomszabályozás, tömegközlekedés előnyben részesítés
Költségbecslés
Stratégiai és környezeti hatásvizsgálat
Utastájékoztatás, ITSCégünk a közlekedés és a környezetvédelem, a területfejlesztés és a közgazdasági feladatok területén kínálja szakértelmét és szolgáltatásait.
Ügyfeleinket az ágazati fejlesztési feladatok széles körében támogatjuk a stratégiai kérdésektől a projektek megvalósításáig.

Telefon: (1) 237 1450

Email: info@trenecon.hu

Web: www.trenecon.hu